Πώς να λειτουργούμε τα κλιματιστικά για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

by Super User

Πως όμως μπορούμε να λειτουργήσουμε τα κλιματιστικά μας με έξυπνο τρόπο χωρίς να φοβόμαστε την κατανάλωση ρεύματος, αλλά και να απολαμβάνουμε ιδανικές συνθήκες ψύξης και υγιεινού αέρα;

Βασική προϋπόθεση είναι η σωστή επιλογή του κλιματιστικού για το σπίτι. Τα έξυπνα κλιματιστικά (Wi-Fi Ready) σας δίνουν την ευελιξία να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του

χώρου σας απ’ όπου και αν βρίσκεστε, ώστε να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες και το πιο σημαντικό να εξοικονομείτε ενέργεια. Μέσω του Smartphone ή του tablet σας, κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή, ενεργοποιήστε (ή απενεργοποιήστε) το κλιματιστικό σας, προσδιορίστε την ιδανική θερμοκρασία και προετοιμάστε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και για την οικογένεια σας, πριν ακόμα φτάσετε στο σπίτι σας!

Επιλέξτε κλιματιστικό υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας με χαμηλή στάθμη θορύβου και οικολογικό ψυκτικό υγρό, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και άνεση στον χώρο σας. 

Τέλος φροντίστε ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες (παιδιά και ηλικιωμένους), επιλέγοντας κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας All DC Inverter για σταθερή θερμοκρασία στον χώρο, με ιονιστή και ειδικά φίλτρα καθαρισμού για καθαρό αέρα και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Leave your comments

Comments

  • No comments found